Magyarországi jelenlétünk

Összekötjük a gazdákat a fogyasztóinkkal, hogy alapvető élelmiszerekkel, takarmánnyal és üzemanyaggal lássuk el a világot.

2003 óta vagyunk jelen a magyar piacon, mely idő alatt az olajosmag feldolgozás, a növényolajgyártás, illetve a fehérje takarmány alapanyag előállítás területén a hazai feldolgozóipar egyik legjelentősebb szereplőjévé váltunk.

Emellett vállalatunk fontos szerepet játszik a bioüzemanyag szektor növényolajokkal – mint az egyik legfontosabb alapanyaggal való ellátásában.

 

Olajosmagvaink

 

Sunflower

Napraforgó

Canola

Repce

Soybeans

Szójabab

Termékeink

Packaged Oils
Élelmiszerek

Kiváló minőségű palackos étolajaink, zöldségkrémjeink és margarinjaink már több évtizede vannak jelen a hazai és környező országok polcain.

Veg Oils
Ömlesztett növényi olajok és zsírok

Növényi olajainkat főként élelmiszeripari termékek előállításához, valamint bioüzemanyag gyártás alapanyagaként is felhasználják.

Chicken eating from human hand
Takarmány alapanyag

Fehérjékben gazdag napraforgó-, repce- és szójadara termékeinket állati takarmány előállítására használják.

 Márkáink

Consumer goods

Fogyasztói márkák

A Bunge által előállított étolajok, margarinok és forgalmazott zöldségkrémek piacvezető pozíciót töltenek be. Folyamatosan fejlesztjük termékportfóliónkat, hogy kiszolgáljuk fogyasztóink igényeit.
Vendéglátói termékek

Vendéglátói termékek

A kifejezetten professzionális használatra kifejlesztett étolajainkat az ügyfeleink igényeinek kielégítésére alakítottuk ki.
SunPro

Takarmányozás

„SunPro®” takarmány alapanyagunkat európai forrásból származó, elsősorban fenntartható napraforgómagok feldolgozásával állítjuk elő. Fehérjetartalmuk kimagasló, ráadásul GMO-mentesek.

Partnereinknek

Tanúsítványok

Energetikai riport

Megfelelőség

Magatartási kódex

RegAg banner image

Regeneratív mezőgazdaság

A Bunge - globális és helyi szinten is - jelentős befektetéseket valósít meg annak érdekében, hogy a fenntarthatóság irányába mutató gyakorlatokat folyamatosan növekvő súllyal alkalmazza. Magyarországon a Bunge Talajteremtők programja támogatja azokat a mezőgazdasági termékeket előállító gazdákat, akik fenntartható gazdálkodási gyakorlatokat szeretnének bevezetni földjeiken.

Lokációink

A Bunge 2003 óta van jelen Magyarországon, gyárunk Martfűn található, innovációs központunk és központi irodánk pedig Budapesten.

További tudnivalók

Kapcsolat

Budapesti központi iroda

1134 Budapest, Váci út 43

Martfűi gyár

5435 Martfű, Szolnoki út 201

Innovációs központ

1097 Budapest, Illatos út 38. DÜP II. G épület/3.em

Exportértékesítés – palackozott étolaj

Belföldi értékesítés – Palackozott étolaj

Fehérjekereskedelem

Olajosmag felvásárlás

Ömlesztettolaj-értékesítés

Location